Over ons

Team

Met meer dan 40 jaar bouwervaring is Erik Kuijsten de enthousiaste aanjager van dit team. Hij is verantwoordelijk voor het aannemen van de werken, adviseert en begeleidt klanten voor-, tijdens- en na de bouwwerkzaamheden en neemt tevens een deel van de uitvoering op zich. Dag in, dag uit, van het begin tot het eindpunt is Erik het betrokken aanspreekpunt voor de klant.

Visie

Bij Kuijsten Kwaliteitsbouw bestaat vakmanschap uit meesterschap. Het pakket aan service, kennis en ervaring vertaalt zich automatisch naar de werkzaamheden en naar optimaal advies aan de klant.

Kuijsten Kwaliteitsbouw is een relatief kleine onderneming. Daarin zit ook meteen het onderscheid ten opzichte van de grotere vakbroeders. De korte lijnen zorgen voor een persoonlijk en hecht contact met de klant cq opdrachtgever. De klant krijgt alle aandacht. En zo hoort het volgens Kuijsten Kwaliteitsbouw!

Missie

Kuijsten Kwaliteitsbouw richt zich op nieuwbouw, renovatie en verbouw van woningen en bedrijfspanden in de regio Eindhoven. Wij kiezen voor dit regionale karakter om de lijnen kort en overzichtelijk te houden en meer direct contact met de opdrachtgever en onderaannemers mogelijk te maken. Op deze wijze kunnen wij ook fysiek snel optreden indien er wijzigingen of onvolkomenheden tijdens de bouw mochten ontstaan. Dit adequate en snelle optreden is één van de speerpunten van deze onderneming. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk dicht bij de klant staan!

Wij stellen hoge eisen aan onszelf, maar ook aan het vaste team van onderaannemers waarmee wij al vanaf het begin samenwerken. Het zijn stuk voor stuk bedrijven die hetzelfde gevoel voor kwaliteit en service hebben als Kuijsten Kwaliteitsbouw. Alle afspraken worden keihard nagekomen, zoals het ook hoort bij een professionele organisatie.

Wat bieden wij u

  • Gediplomeerde vakmensen
  • Algemene Voorwaarden volgens AVA 2013 en COVO 2010
  • Aangesloten bij branche organisatie Bouwend Nederland
  • Erkend leerbedrijf  
    - kenniscentrum
    - beroepsonderwijs
    - bouw & infra